Aannemer Zeist – Werkzaam in de regio sinds 2008

Als aannemer boffen we maar. Het team van Bouw & Kozijnen Midden-Nederland mag namelijk elke dag opnieuw werken aan de tofste projecten in Zeist en omstreken. Hiervoor gebruiken we alleen het beste materiaal, de meest enthousiaste instelling en – natuurlijk – de leukste mensen! Van aanbouw en opbouw tot renovatie en het realiseren van een complete woning; ons team staat altijd voor je klaar, wat je vraag ook is. We zijn niet voor niets dé no nonsens aannemer van Zeist sinds 2008.

Nadat je een vraag bij ons hebt ingediend, komen we graag bij je langs om het project op te nemen. Om ons goed te kunnen voorbereiden willen we je daarom ook vragen om bij het invullen van het contactformulier een omschrijving mee te sturen en (indien mogelijk) een plattegrond of foto. Nadat we de opdracht vakkundig hebben doorgenomen, ontvang je zo snel mogelijk van ons een prijsopgave.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan vooral ons portfolio!

Zoek je een betrouwbare aannemer in Zeist?

Aannemer Utrecht Bunnik
aannemer utrecht rivierenwijk
Aannemer Utrecht aanbouw

Als wij bouwen, doen we het goed!

Om je het beste resultaat te verzekeren, werken wij uitsluitend met hoogwaardige materialen. Door de goede kwaliteit is de levensduur ook langer en kun je extra lang genieten van het eindresultaat. We maken met ons werk graag mensen blij. Dit doen we al ruim 10 jaar lang. En met succes! 

Neem een kijkje in ons portfolio met projecten uit buurt.

Wij (ver)bouwen

niet alleen!

Foto’s van onze bouwprojecten uit de omgeving Zeist

in ons portfolio staan enkele bouwprojecten en showcases van onze opdrachten.

Tobias Waardenburg

Aannemer Zeist

Als er iemand een top aannemer is, dan is het wel onze Tobias Waardenburg. Met zijn hart van goud en onvervalste eerlijkheid is hij zo betrouwbaar als wat.

Hij ondersteunt jou als klant bij het offertetraject en het daadwerkelijke bouwen. Hij zorgt altijd voor een warme overdracht.

Zie jij het ook wel zitten om met ons te bouwen? Vul onderstaand formulier in, dan neemt Tobias snel contact met je op!

Stuur een bericht, vinden we leuk!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

  ONDERWERP *

  VOOR- EN ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *
  TELEFOONNUMMER *
  ADRES *
  WOONPLAATS *

  BERICHT:

  Bijlages (tekeningen of foto's) (max 8mb)