Aannemersbedrijf in Amersfoort sinds 2008

Elke dag opnieuw werken wij aan de tofste bouwprojecten in regio Amersfoort. Hiervoor gebruiken we alleen het beste materiaal, onze enthousiaste instelling en – hoe kan het ook anders – de leukste mensen. Wat je vraag ook is, ons team staat voor je klaar! Van aanbouw en opbouw tot een renovatie en de realisatie van een complete woning, geen vraag is ons te gek. We natuurlijk ook niet voor niets hét aannemersbedrijf van Amersfoort sinds 2008!

Heb je een aanvraag bij ons ingediend, dan komen we graag bij je langs om het project op te nemen. We willen ons hier goed op voorbereiden. Bij het invullen van het contactformulier kun je daarom een omschrijving meesturen en (eventueel) een plattegrond of een foto. Nadat wij vakkundig jouw opdracht hebben bekeken, krijg je van ons zo snel mogelijk een prijsopgave.

Wil je weten wat Bouw & Kozijnen voor jou kan doen? Bekijk eens ons portfolio met meest recente projecten.

Zoek je een betrouwbaar aannemersbedrijf in Amersfoort?

Aannemersbedrijf Utrecht
Bouw schuur IJsselstein
Bouwbedrijf Utrecht opbouw

Als wij bouwen, doen we het goed!

Als aannemersbedrijf willen we bij elk project knallen en kwaliteit afleveren. Daarom maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardig materiaal met een lange levensduur. Hierdoor ben je niet alleen verzekerd van het beste eindresultaat, maar kun je er ook extra lang van genieten! Inmiddels maken we al ruim tien jaar lang mensen blij en dat ook nog eens zeer succesvol. 

Nog niet overtuigd? Na het bekijken van ons portfolio wel! 

Wij (ver)bouwen

niet alleen!

Enkele foto’s van onze bouwprojecten

in ons portfolio staan enkele bouwprojecten en showcases van onze opdrachten.

Aannemersbedrijf Utrecht

Aannemersbedrijf in Amersfoort

Ben je op zoek naar een top aannemer met passie en liefde voor het vak? Bij onze Tobias Waardenburg zit je goed. Met zijn hart van goud en onvervalste eerlijkheid is hij zo betrouwbaar als wat. Hij begeleidt jou als klant bij het offertetraject en het bouwproces. Bovendien zorgt hij altijd voor een warme overdracht.

Zie jij het ook wel zitten om met ons te bouwen? Stuur Tobias een bericht door onderstaand formulier in te vullen en hij neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Stuur een bericht, vinden we leuk!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

  ONDERWERP *

  VOOR- EN ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *
  TELEFOONNUMMER *
  ADRES *
  WOONPLAATS *

  BERICHT:

  Bijlages (tekeningen of foto's) (max 8mb)