Hét aannemersbedrijf in Baarn

Bouw & Kozijnen Midden Nederland is hét aannemersbedrijf in Baarn. Dag in dag uit werken wij aan de tofste projecten. Wij werken uitsluitend met de beste materialen zodat je het langst kunt genieten van het eindresultaat. Daarnaast werken wij met een super team vol met vakmannen die vol passie en liefde elke dag knallen. Geen enkel project is te gek voor Bouw & Kozijnen Midden Nederland. We pakken elke klus professioneel aan. Van begin tot eind begeleiden wij jou als aannemersbedrijf door jou project heen. Dien bij ons een aanvraag in, dan kijken wij meteen wat we voor jou kunnen betekenen. We komen daarna snel bij je langs om de opdracht te bespreken en zodra de opdracht is doorgenomen, ontvang je van ons een prijsopgave.

Een betrouwbaar aannemersbedrijf in Baarn

aannemersbedrijf ijsselstein Bunnik provincie utrecht
Aannemersbedrijf IJsselstein
Aannemersbedrijf IJsselstein Utrecht

Vol met passie en liefde voor het vak!

Wij als aannemersbedrijf willen het beste voor onze klanten. Daarom werken wij met hoogwaardig materiaal voor de beste producten. Dat heeft veel invloed op de levensduur. Je hoeft door de betere kwaliteit van onze producten, er een lange tijd niet naar om te kijken. Op deze manier wordt het beste resultaat gegarandeerd door onze klanten. Bekijk ons portfolio voor met foto’s van onze projecten.

Wij (ver)bouwen

niet alleen!

Enkele foto’s van onze bouwprojecten

in ons portfolio staan enkele bouwprojecten en showcases van onze opdrachten.

Tobias Waardenburg aannemersbedrijf IJsselstein

Aannemer Bouw & Kozijnen in Zeist

Een van onze vakmannen is Tobias Waardenburg. Hij werkt al jarenlang bij ons als betrouwbare aannemer bij Bouw & Kozijnen. Hij is een man vol passie en liefde voor het vak. Samen met zijn team zorgt hij elke keer weer voor een goed verloop van een project en een warme overdracht. Tobias begeleidt je ook tijden de hele bouw, wat erg fijn is. Zo blijf je altijd op de hoogte van de vooruitgangen.

Stuur een bericht, vinden we leuk!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

  ONDERWERP *

  VOOR- EN ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *
  TELEFOONNUMMER *
  ADRES *
  WOONPLAATS *

  BERICHT:

  Bijlages (tekeningen of foto's) (max 8mb)