Aannemersbedrijf in Driebergen

Al jarenlang werkt Bouw & Kozijnen Midden Nederland aan unieke bouwprojecten in de regio Driebergen. Wij werken hard en met passie aan alle projecten voor het beste eindresultaat. Om onze klanten dit te beloven, maken wij gebruik van het beste materiaal. Wij hebben onder andere ervaring met aanbouw, opbouw, renovaties of complete realisatie van woningen. Sinds 2008 groeien we als kool!

Wil je graag een bouwproject starten en wil je hiervoor een professioneel aannemersbedrijf inhuren? Vul ons contactformulier in met jouw wens. Om ons werk nog beter te kunnen doen en ons zo goed mogelijk voor te bereiden op het project, vragen wij (indien dit lukt) een foto of plattegrond mee te sturen van het door jou gekozen project. Wij komen graag bij je langs om alles persoonlijk te bespreken en je een prijsopgave te sturen. Zodra alles duidelijk besproken is, kunnen we van start gaan.

Ben je nieuwsgierig naar onze projecten? Bekijk ons portfolio en laat je verrassen!

Een betrouwbaar aannemersbedrijf in Driebergen

Aannemersbedrijf Utrecht
Bouw schuur IJsselstein
Bouwbedrijf Utrecht opbouw

Bouwen doen wij goed!

Wij zorgen ervoor dat elk project in stijl en met hoge kwaliteit wordt afgerond. Daarom werken wij nauwkeurig en gedetailleerd. Om ervoor te zorgen dat er een top resultaat wordt geleverd, maken wij uitsluitend gebruik van kwalitatief materiaal. Dit gaat voor een langere tijd mee en kan de klant extra lang zorgeloos genieten! Wij hopen dat we nog heel lang mensen blij kunnen maken met succes! 

Wij (ver)bouwen

niet alleen!

Enkele foto’s van onze bouwprojecten

in ons portfolio staan enkele bouwprojecten en showcases van onze opdrachten.

Aannemersbedrijf Utrecht

Aannemer in Driebergen

Wil je graag ook starten met een project voor jouw huis? En ben je hiervoor op zoek naar een aannemer met veel ervaring? Onze Tobias is dé persoon om aan de slag te gaan met bouwen. Hij is tevens verantwoordelijk voor de begeleiding van klanten tijdens het offertetraject en tijdens de bouw.

Wil je graag weten wat Tobias voor jou kan betekenen? Stuur onderstaand formulier in zodat we snel contact met je op kunnen nemen!

Stuur een bericht, vinden we leuk!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

  ONDERWERP *

  VOOR- EN ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *
  TELEFOONNUMMER *
  ADRES *
  WOONPLAATS *

  BERICHT:

  Bijlages (tekeningen of foto's) (max 8mb)