Aannemersbedrijf Maartensdijk sinds 2008

Het team van Bouw en Kozijnen werkt dag in dag uit aan de tofste bouw projecten in Maartensdijk en omstreken. Dit doen wij niet alleen met de beste materialen, ook werken wij met de leukste vakmensen. Van aanbouw, opbouw, renovatie of het realiseren van een complete woning. Wij zijn hét aannemersbedrijf van Maartensdijk en omstreken.

Ben jij op zoek naar een goede aannemer die met jouw project aan de slag kan gaan? Laat hier je aanvraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Na de aanvraag komen wij het liefst bij je langs om de opdracht op te nemen. Bij het invullen van ons contactformulier kun je al een omschrijving meesturen en mogelijk een plattegrond of foto zodat wij ons goed kunnen voorbereiden. Na het vakkundig opnemen van de opdracht ontvang je snel van ons een prijsopgave.

Benieuwd wat Bouw & Kozijnen voor jouw project kan betekenen? Bekijk eens onze foto’s, en portfolio met recente projecten.

Zoek je een betrouwbaar Aannemersbedrijf in Maartensdijk?

aannemersbedrijf ijsselstein Bunnik provincie utrecht
Aannemersbedrijf IJsselstein
Aannemersbedrijf IJsselstein Utrecht

Als wij bouwen, doen we het goed!

Bouw en Kozijnen Midden Nederland is al jaren lang een begrip in de randstad. Wij werken met veel precisie en hoogwaardige materialen. Zo leveren wij elke keer weer goede producten af. Dit doen wij ruim 10 jaar lang en met succes.

Benieuwd naar onze projecten? Neem een kijkje in ons portfolio.

Wij (ver)bouwen

niet alleen!

Enkele foto’s van onze bouwprojecten

In ons portfolio staan enkele bouwprojecten en showcases van onze opdrachten.

Tobias Waardenburg aannemersbedrijf IJsselstein

Aannemersbedrijf Maartensdijk

Tobias Waardenburg is onze top aannemer! Met een hart van goud net als zijn eerlijkheid komt hij betrouwbaar over en dat is hij.

Tobias begeleidt onze klanten bij het offerte traject en daarna tijdens de bouw en zorgt voor een warme overdracht.

Wil jij ook met ons bouwen? Stuur dan onze Tobias hieronder een bericht en hij zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Stuur een bericht, vinden we leuk!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

  ONDERWERP *

  VOOR- EN ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *
  TELEFOONNUMMER *
  ADRES *
  WOONPLAATS *

  BERICHT:

  Bijlages (tekeningen of foto's) (max 8mb)