Aannemersbedrijf Naarden sinds 2008

Een professioneel aannemersbedrijf is te vinden in Naarden. Bouw & Kozijnen Midden Nederland heeft al jaren ervaring van kleine tot grote projecten. Regelmatig voeren wij opdrachten uit met het beste team! Wij zorgen onder andere voor aanbouw, opbouw, renovatie of complete realisatie van een woning. Sinds 2008 staan wij al voor je klaar en dit doen wij met plezier!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul ons contactformulier in met jouw gegevens en jouw wensen. Om ons werk zo goed mogelijk uit te voeren kan je eventueel ene plattegrond, omschrijving of foto meesturen, zodat we jou het beste kunnen adviseren. Deze aanvraag bespreken wij en daarna zorgen we ervoor dat jij van ons een prijsopgave krijgt.

Doe alvast wat inspiratie op en bekijk ons portfolio.

Professioneel aannemersbedrijf in Naarden

Aannemersbedrijf Utrecht
Bouw schuur IJsselstein
Bouwbedrijf Utrecht opbouw

Wij bouwen alleen met uitstekend resultaat!

Al jarenlang komen wij in Naarden en maken we mensen blij. Om het beste eindresultaat te garanderen aan onze klanten, maakt Bouw & Kozijnen alleen gebruik van hoogwaardig materiaal. Dit zorgt ervoor dat je jarenlang plezier hebt zonder dat je ernaar om hoeft te kijken. Dit doen wij al ruim 10 jaar lang met succes!

Wij (ver)bouwen

niet alleen!

Enkele foto’s van onze bouwprojecten

in ons portfolio staan enkele bouwprojecten en showcases van onze opdrachten.

Aannemersbedrijf Utrecht

Onze aannemer

Een van onze top aannemers is Tobias Waardenburg. Tobias is onder andere verantwoordelijk voor de begeleiding van onze klanten tijdens het offertje traject en de bouw. Hij heeft al jarenlang ervaring en weet precies wat onze klanten willen. Een betrouwbare aannemer heb je zeker bij Bouw & Kozijnen.

Benieuwd wat Tobias voor jouw project kan betekenen? Stuur een bericht via onderstaand contactformulier dan helpen wij je graag!

Stuur een bericht, vinden we leuk!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

  ONDERWERP *

  VOOR- EN ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *
  TELEFOONNUMMER *
  ADRES *
  WOONPLAATS *

  BERICHT:

  Bijlages (tekeningen of foto's) (max 8mb)