BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

Aannemersbedrijf Nieuwegein

Aannemersbedrijf Nieuwegein sinds 2008

Ben je op zoek naar een betrouwbare aannemer in Nieuwegein? Dan zit je goed bij Bouw & Kozijnen Midden-Nederland! Elke dag werken wij met veel plezier aan gave bouwprojecten. We houden ons onder andere bezig met renovaties, aanbouwen en complete veranderingen in woningen. Bouw & Kozijnen maakt gebruik van het beste materiaal om zo het beste eindresultaat te bereiken. Ons team bestaat uit enthousiaste mensen met een passie voor het werk. Wij zijn dé aannemer uit Nieuwegein sinds 2008!

 

Heb jij al helemaal voor ogen hoe jou project eruit moet komen te zien? Dien dan jouw aanvraag bij ons in! We komen graag bij je langs om dit te bespreken. We vragen je om bij het invullen van het contactformulier een omschrijving of eventueel een foto mee te sturen van het project. Op deze manier kunnen wij ons optimaal voorbereiden en zo goed mogelijk naar de opdracht kijken. Je ontvangt zo snel mogelijk een prijsopgave van ons.

 

Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan eens ons portfolio met onze meest recente projecten!

(Aan) vraag over bouwprojecten

Als wij bouwen, doen we het goed!

Een mooi en strak eindresultaat vinden wij als aannemer erg belangrijk. Wij werken daarom alleen met kwalitatief goede producten en materialen. Een goede kwaliteit heeft immers invloed op de levensduur. Je kunt langer van iets genieten wanneer het lang mee gaat en hoeft hier dan ook niet naar om te kijken, wel zo prettig! Al meer dan 10 jaar maken wij mensen blij én met succes.

Bekijk onze projecten

Aannemersbedrijf Nieuwegein sinds 2008

Voor een betrouwbare aannemer ben je bij ons aan het juiste adres! Tobias heeft jarenlang ervaring en zorgt samen met zijn team voor een prachtig eindresultaat! Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het begeleiden van klanten tijdens het offertetraject en de bouw. Hij zorgt er ook voor dat er een warme overdracht plaatsvindt. Wil je graag aan een project beginnen, maar weet je niet waar je moet starten? Laat Tobias jou helpen!

 

Vul onderstaand formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Stuur een bericht!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Jouw bericht