Aannemersbedrijf Soest

Als aannemersbedrijf werkt Bouw & Kozijnen Midden-Nederland dag in dag uit aan gave projecten in Soest en omgeving. Elk project wordt met passie aangepakt. We gebruiken hiervoor de beste materialen en een enthousiast team! Je kunt bij ons onder andere terecht voor een aanbouw, renovaties of opbouwen. Wij zijn sinds 2008 hét aannemersbedrijf in Soest.

Zodra je bij ons je aanvraag hebt ingediend, komen we bij je langs om het project op te nemen en te bespreken. Op deze manier kunnen wij ons optimaal voorbereiden. Je kunt tijdens het invullen van het contactformulier ook een omschrijving of eventueel een foto meesturen. Zo kan ons team het werk nog beter uitvoeren! Je ontvangt van ons een prijsopgave wanneer alles is bekeken.

Zoek je een betrouwbaar aannemersbedrijf in Soest?

Aannemersbedrijf Utrecht
Bouw schuur IJsselstein
Bouwbedrijf Utrecht opbouw

Als wij bouwen, doen we het goed!

Ons doel is om elk project kwalitatief af te leveren. Daarom maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Zo zorgen we ervoor dat de producten langer mee gaan en je verzekerd bent van het mooiste eindresultaat. We zijn inmiddels al meer dan 10 jaar bezig om wensen van klanten te realiseren en mensen blij te maken, met succes!

Ben je benieuwd naar de projecten die wij al hebben mogen uitvoeren? Neem dan eens een kijkje in ons portfolio en laat je inspireren!

Wij (ver)bouwen

niet alleen!

Enkele foto’s van onze bouwprojecten

In ons portfolio staan enkele bouwprojecten en showcases van onze opdrachten.

Aannemersbedrijf Utrecht

Onze aannemer

Ben jij op zoek naar een aannemer die echt met passie en liefde aan de slag gaat met jouw project? Onze Tobias is erg geliefd bij onze klanten! Hij is betrouwbaar en voert zijn werk professioneel uit. Tobias zorgt ervoor dat jij begeleidt wordt tijdens het gehele offertetraject en het bouwproces. Daarbij zorgt hij er ook voor dat er altijd een warme overdracht plaatsvindt.

Wil jij graag bouwen met Bouw & Kozijnen? Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Stuur een bericht, vinden we leuk!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

  ONDERWERP *

  VOOR- EN ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *
  TELEFOONNUMMER *
  ADRES *
  WOONPLAATS *

  BERICHT:

  Bijlages (tekeningen of foto's) (max 8mb)