Aannemersbedrijf Vianen

Bouw & Kozijnen werkt als aannemersbedrijf dag in dag uit aan toffe projecten in Vianen en omstreken. Wij zorgen ervoor dat elk project met passie wordt aangepakt. Dit doen wij door gebruik te maken van goede materialen en het beste enthousiaste team! Wij realiseren onder andere aanbouwen, opbouwen of renovaties. Sinds 2008 zijn wij hét aannemersbedrijf in Vianen.

Wanneer je een aanvraag bij ons hebt ingediend, dan komen we bij je langs om het project te bespreken en op te nemen. Dit doen wij, zodat we ons optimaal kunnen voorbereiden. Tijdens het invullen van het contactformulier kan je ook een omschrijving meesturen of eventueel een plattegrond van het project. Op deze manier kunnen wij ons werk nog beter uitvoeren. Nadat wij alles hebben bekeken, ontvang je van ons een prijsopgave.

Zoek je een betrouwbaar aannemersbedrijf in Vianen?

Aannemersbedrijf Utrecht
Bouw schuur IJsselstein
Bouwbedrijf Utrecht opbouw

Als wij bouwen, doen we het goed!

Elk project is voor ons belangrijk en willen wij kwalitatief afleveren. Wij maken daarom uitsluitend gebruik van hoogwaardig materiaal, zodat de producten duurzaam zijn en voor een langere tijd meegaan. Hierdoor ben je verzekerd van het beste eindresultaat. Inmiddels zijn we al langer dan 10 jaar bezig om mensen blij te maken en hun wensen te realiseren en dit doen wij zeer succesvol! 

Wil je bekijken wat we zoal gedaan hebben? Bekijk ons portfolio en laat je inspireren! 

Wij (ver)bouwen

niet alleen!

Enkele foto’s van onze bouwprojecten

in ons portfolio staan enkele bouwprojecten en showcases van onze opdrachten.

Aannemersbedrijf Utrecht

Onze aannemer

Wil je een aannemer die echt met passie en liefde aan de slag gaat voor zijn vak? Bij Bouw & Kozijnen is ons Tobias erg geliefd bij onze klanten! Hij is betrouwbaar en voert zijn werk erg goed uit. Hij zal ervoor zorgen dat jij begeleidt wordt tijdens het gehele offertetraject en bouwproces. Daarnaast zorgt hij er ook voor dat er altijd een warme overdracht zal plaatsvinden.

Wil jij graag bouwen met Tobias? Via onderstaand formulier kan je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Stuur een bericht, vinden we leuk!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

  ONDERWERP *

  VOOR- EN ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *
  TELEFOONNUMMER *
  ADRES *
  WOONPLAATS *

  BERICHT:

  Bijlages (tekeningen of foto's) (max 8mb)