Hét aannemersbedrijf in Weesp

Bouw & Kozijnen Midden Nederland is hét aannemersbedrijf in de regio Weesp. Wij realiseren onder andere aanbouwen, opbouw of renovaties van complete woningen. Elke dag is een uitdaging en werken we aan toffe bouwprojecten. Om het beste eindresultaat te behalen werken we met hoogwaardig materiaal en het beste team. Onze vakmensen voeren met passie hun werk uit. Wij zijn actief als professioneel aannemersbedrijf sinds 2008.

Wanneer je bij ons een aanvraag indient, kunnen we kijken wat we voor jou kunnen betekenen. We komen dan graag bij je langs om de opdracht te bespreken. Je hebt de mogelijkheid om een plattegrond of foto mee te sturen met jouw aanvraag. Op deze manier kunnen wij ons optimaal voorbereiden en het project bestuderen. Als wij de opdracht hebben besproken, ontvang je van ons een prijsopgave.

Ben je benieuwd welke projecten we zoal hebben gedaan? Bekijk ons portfolio met de meest recente projecten.

Een betrouwbaar aannemersbedrijf

aannemersbedrijf ijsselstein Bunnik provincie utrecht
Aannemersbedrijf IJsselstein
Aannemersbedrijf IJsselstein Utrecht

Bouwen zit in ons bloed!

Als aannemersbedrijf zijn wij betrouwbaar en werken we met kwalitatieve materialen. Zo kunnen we je een langere levensduur garanderen zonder dat je er naar om hoeft te kijken! Zo geniet jij extra lang van het eindresultaat! Al ruim 10 jaar lang doen wij dit voor onze klanten en met succes! 

Wij (ver)bouwen

niet alleen!

Enkele foto’s van onze bouwprojecten

in ons portfolio staan enkele bouwprojecten en showcases van onze opdrachten.

Tobias Waardenburg aannemersbedrijf IJsselstein

Aannemer Bouw & Kozijnen in Weesp

Tobias is een voorbeeld van een betrouwbare aannemer die al jarenlang werkt bij Bouw & Kozijnen. Met de juiste ervaring adviseert hij onze klanten altijd het juiste. Tevens is Tobias verantwoordelijk tijdens het offertraject van het project en begeleidt klanten tijdens de bouw. Wil jij graag weten wat Tobias voor jou kan betekenen?

Vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Stuur een bericht, vinden we leuk!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

  ONDERWERP *

  VOOR- EN ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *
  TELEFOONNUMMER *
  ADRES *
  WOONPLAATS *

  BERICHT:

  Bijlages (tekeningen of foto's) (max 8mb)