BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

BOUW OP MAAT

VAN HOGE KWALITEIT

Aannemersbedrijf Woerden

Aannemersbedrijf Woerden sinds 2008

Dag in dag uit werken we bij Bouw & Kozijnen aan de tofste bouwprojecten in en in de buurt van Woerden. Passie, ervaring en vakmanschap, dat is waar wij voor staan. Niet zo gek dat we daarom alleen gebruikmaken van het beste materiaal, een enthousiaste instelling en het leukste team. Welke woonwensen je ook hebt, wij staan voor jou klaar. Van een aanbouw en renovatie tot de realisatie van een complete woning, geen vraag is voor ons te gek. Ze noemen ons ook niet voor niets hét aannemersbedrijf van Woerden sinds 2008!
Zodra je een aanvraag bij ons hebt ingediend, komen we graag even bij je kijken om het project door te lopen. Om ons goed voor te bereiden, willen we je vragen om bij het invullen van het contactformulier een omschrijving en (indien mogelijk) een foto of plattegrond mee te sturen. Zo kunnen we ons werk nog beter uitvoeren. Hebben we de opdracht vakkundig doorgenomen, dan ontvang je van ons zo snel mogelijk een prijsopgave.

 

Wil je weten wat wij voor jou kan doen? Bekijk eens ons portfolio met meest recente projecten.

(Aan) vraag over bouwprojecten

Als wij bouwen, doen we het goed!

Het is natuurlijk logisch dat we als aannemersbedrijf bij elk project willen knallen en een topproduct willen afleveren. Daarom maken we uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardig materiaal met een lange levensduur. Zo kun je extra lang genieten van het eindresultaat! Met ons werk willen we mensen blij maken. Dat zit nu eenmaal in ons bloed. Inmiddels doen we dit al 10 jaar lang én zeer succesvol! Nog niet overtuigd? Na het bekijken van ons portfolio wel!

Bekijk onze projecten

Aannemersbedrijf Woerden sinds 2008

Zoek jij een aannemer in hart en nieren? Dan ben je bij onze Tobias Waardenburg aan het goede adres! Met zijn hart op de juiste plaats en onvervalste eerlijkheid is hij zo betrouwbaar als maar kan. Hij begeleidt jou als klant bij het offertetraject en het bouwproces. Bovendien zorgt hij altijd voor een warme overdracht. Bewapend met zijn jarenlange ervaring en topteam gaat hij elke keer weer voor goud en dat merken onze klanten.

 

Wil jij ook met ons bouwen? Stuur Tobias een bericht door onderstaand formulier in te vullen en hij neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Stuur een bericht!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

    Naam

    Email

    Telefoonnummer

    Jouw bericht