Passie & pure vakmanschap

Ben jij op zoek naar een bouwbedrijf die opereert in regio Amersfoort? Logisch dat je bij Bouw & Kozijnen Midden-Nederland bent gekomen! Wij zijn namelijk regelmatig in Amersfoort en omstreken aan het werk en zijn groot genoeg om meerdere projecten op te pakken.

Dag in dag uit werken we aan verschillende bouwprojecten door heel de randstad. Hiervoor gebruiken we uitsluitend het beste materiaal, de professioneelste instelling en, uiteraard, de leukste mensen.

Of het nu gaat om een aanbouw, een opbouw of het aanpakken van een complete woning, ons team is niks te gek. Wij gaan vakkundig voor je aan de slag en ontvangt razendsnel een prijsopgave. Bouw & Kozijen is hét no nonsens bouwbedrijf sinds 2008. Wat kan Bouw & Kozijnen voor jou betekenen?

bouwbedrijf aannemer

Bouwbedrijf Amersfoort – No nonsens sinds 2008!

Als wij het bouwen, doen we het goed!

Wij willen natuurlijk altijd en bij iedereen perfect werk afleveren. Om dit te kunnen verzekeren, werken wij enkel en alleen met hoogwaardig materiaal. Door de goede kwaliteit, heeft het materiaal een langere levensduur. Zo kunt u extra lang van het eindresultaat genieten! Mensen blij maken doen we al meer dan 10 jaar lang én met succes!  

Nog niet overtuigd? Neem een kijkje in ons portfolio.

Wij (ver)bouwen

niet alleen!

Enkele foto’s van onze bouwprojecten

in ons portfolio staan enkele bouwprojecten en sfeerbeelden van onze kozijnen-fabriek.

Bouwbedrijf Utrecht Toby Waardenburg

Bouwbedrijf sinds 2008

Op zoek naar iemand waar je op kunt bouwen? Aan Tobias Waardenburg heb je een goede! Door zijn hart van goud en zijn onvervalste eerlijkheid zo betrouwbaar als wat. Hij begeleidt jou als klant bij het offertetraject en tijdens de bouw. Hij zorgt altijd voor een warme overdracht.

Tobias is specialist in het begeleiden van bouwprojecten in en rondom Amersfoort. Elke klus gaat hij samen met zijn team weer voor goud. Niet alleen Tobias, maar ook zijn collega’s houden van een fijne afwerken en dat merken onze klanten.

Wil jij ook met ons bouwen? Stuur Tobias een bericht door onderstaand formulier in te vullen en hij neemt contact met je op!

Stuur een bericht, vinden we leuk!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

  ONDERWERP *

  VOOR- EN ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *
  TELEFOONNUMMER *
  ADRES *
  WOONPLAATS *

  BERICHT:

  Bijlages (tekeningen of foto's) (max 8mb)