Passie & pure vakmanschap

Zoek jij een bouwbedrijf die werkzaam is in de buurt van Bergambacht? Logisch dat je bij Bouw & Kozijnen Midden-Nederland bent uitgekomen! Wij zijn regelmatig te spotten in Bergambacht en omstreken en zijn groot genoeg om meerdere bouwprojecten op te pakken.

Als bouwbedrijf boffen we maar. Dag in dag uit mogen we namelijk met ons team werken aan de tofste bouwprojecten. Hiervoor gebruiken we alleen het beste materiaal, onze enthousiaste instelling en – hoe kan het ook anders – de leukste mensen.

Welke opdracht je ook hebt, wij kunnen het voor je regelen. Van aanbouw en opbouw tot renovaties en realisaties van complete woningen; het team van Bouw & Kozijnen staat voor je klaar. Wij komen de klus vakkundig bij je opnemen en daarna ontvang je van ons zo snel mogelijk een prijsopgave. We worden immers niet voor niets hét no nonsens bouwbedrijf van Bergambacht sinds 2008 genoemd. Waar kunnen we jou mee helpen?

bouwbedrijf bergambacht

Bouwbedrijf Bergambacht – No nonsens sinds 2008!

Als wij het bouwen, doen we het goed!

Wij willen altijd en bij elke klant alleen een topproduct afleveren. Daarom werken wij uitsluitend met kwalitatief goed materiaal. De kwaliteit heeft namelijk invloed op de levensduur. Zo kun je extra lang genieten van het eindresultaat! Wel zo fijn natuurlijk. Mensen blij maken doen we inmiddels al meer dan 10 jaar lang én met succes. 

Meer overtuiging nodig? Neem een kijkje in ons portfolio.

Wij (ver)bouwen

niet alleen!

Enkele foto’s van onze bouwprojecten

in ons portfolio staan enkele bouwprojecten en sfeerbeelden van onze kozijnen-fabriek.

Bouwbedrijf Utrecht Toby Waardenburg

Bouwbedrijf in Bergambacht sinds 2008

Wanneer je op zoek bent naar een aannemer met passie en liefde voor het vak, dan ben je bij onze Tobias Waardenburg aan het juiste adres! Met zijn hart op de juiste plaats en onvervalste eerlijkheid is hij uiterst betrouwbaar en kun je echt op hem bouwen. Hij begeleidt onze klanten zowel tijdens het offertetraject als tijdens de bouw. Bovendien zorgt hij altijd voor een warme overdracht. Bewapend met zijn jarenlange ervaring en een topteam gaat hij elke keer opnieuw voor goud en dat merken onze klanten.

Wil jij jouw bouwproject met een gerust hart kunnen uitbesteden? Vul onderstaand formulier in en Tobias neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Stuur een bericht, vinden we leuk!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

  ONDERWERP *

  VOOR- EN ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *
  TELEFOONNUMMER *
  ADRES *
  WOONPLAATS *

  BERICHT:

  Bijlages (tekeningen of foto's) (max 8mb)