Passie & pure vakmanschap

Bij Bouw & Kozijnen Midden-Nederland werken we aan gave bouwprojecten in de Bilt en omgeving. Wij gebruiken hiervoor het beste materiaal en zetten het beste team in om een goed eindresultaat te bereiken! Wat je vraag ook is, wij staan altijd voor je klaar. Wij houden ons bezig met onder andere aanbouwen, renovaties of zelfs complete realisaties van woningen. Zodra wij je aanvraag binnen hebben gekregen, nemen we het project door en ontvang je van ons snel een prijsopgave. Sinds 2008 zijn wij hét bouwbedrijf van de Bilt. Wij zijn je graag van dienst!

bouwbedrijf de bilt

Bouwbedrijf de Bilt – sinds 2008!

Als wij het bouwen, doen we het goed!

Ons doel is om altijd top resultaat te leveren bij onze klanten. Om dit te bereiken, maken we uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardig materiaal. De kwaliteit heeft namelijk invloed op de levensduur van de producten. Producten gaan dan langer mee en je kan extra lang genieten van het eindresultaat. Wij willen mensen blij maken met ons werk dat we doen. Inmiddels zijn we al meer dan 10 jaar aan het bouwen en hopen dit nog lang vol te kunnen houden! 

Ben je benieuwd naar ons werk? Na het bekijken van ons portfolio ben je zeker te weten verkocht! 

Wij (ver)bouwen

niet alleen!

Enkele foto’s van onze bouwprojecten

in ons portfolio staan enkele bouwprojecten en sfeerbeelden van onze kozijnen-fabriek.

Tobias Waardenburg

Onze aannemer

Een aannemer vinden die je kan vertrouwen en zijn werk goed doet, kan soms lastig zijn. Bij Bouw & Kozijnen hebben we onze enige echte Tobias die zijn werk met liefde en passie uitvoert. Op Tobias kan je bouwen en hij levert professioneel werk! Tijdens zijn werk, begeleidt hij klanten tijdens het offertetraject. Daarnaast zorgt hij ervoor dat er een warme overdracht plaatsvindt.

Wil jij ook graag bouwen? Stuur via onderstaand formulier een bericht, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Stuur een bericht, vinden we leuk!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

  ONDERWERP *

  VOOR- EN ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *
  TELEFOONNUMMER *
  ADRES *
  WOONPLAATS *

  BERICHT:

  Bijlages (tekeningen of foto's) (max 8mb)