Passie & pure vakmanschap

Bouw & Kozijnen Midden-Nederland is hét bouwbedrijf in Groenekan en omstreken. Wij hebben al vele projecten op onze naam staan en wij zijn al jaren bekend in Groenekan en omstreken. Sinds 2008 werken wij aan grote en kleine bouwprojecten door heel de randstad. Door al onze ervaring hebben wij veel kennis en brengen wij elk project tot een groot succes. Of het nou gaat om een aanbouw, opbouw of complete aanpak van een woning, wij staan altijd klaar om aan de slag te gaan. Bij elk project maken wij gebruik van de beste materialen en vakkundige mensen om tot een goed eindresultaat te komen.

Zodra wij jouw aanvraag binnen krijgen, bespreken we deze intern en ontvang je van ons razendsnel een prijsopgave. Daarna kunnen we direct aan de slag en jouw wensen vervullen. Wat kunnen we voor jou betekenen?

bouwbedrijf Bilthoven

Bouwbedrijf Groenekan – sinds 2008!

Wij bouwen met plezier!

Om tot goede eindresultaten te komen voor onze klanten, maken wij gebruik van de beste materialen. Door gebruik te maken van goede materialen hoef je een lange tijd niet meer om te kijken naar jouw project. Al 10 jaar lang maken wij mensen blij en met succes! Wij willen ervoor zorgen dat we alleen perfect werk afleveren en jij tevreden bent!

Nog niet overtuigd? Neem dan eens een kijkje in ons portfolio. Daar vind je recente en toffe projecten van ons.

Wij (ver)bouwen

niet alleen!

Enkele foto’s van onze bouwprojecten

In ons portfolio staan enkele bouwprojecten en sfeerbeelden van onze kozijnen-fabriek.

Bouwbedrijf Utrecht Toby Waardenburg

De beste aannemers

Een aannemer vinden kan soms erg lastig zijn. Je wil graag iemand hebben die te vertrouwen is en dat hij weet wat hij doet tijdens zijn werk. Tobias Waardenburg is al jarenlang aannemer bij Bouw & Kozijnen. Hij begeleidt onze klanten bij het offertetraject en tijdens de bouw.

Tobias is onze specialist in het begeleiden van bouwprojecten in Groenekan en omstreken. Samen met zijn team zorgt hij voor prachtige resultaten. Benieuwd naar wat Tobias voor jou kan betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je op!

Stuur een bericht, vinden we leuk!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

  ONDERWERP *

  VOOR- EN ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *
  TELEFOONNUMMER *
  ADRES *
  WOONPLAATS *

  BERICHT:

  Bijlages (tekeningen of foto's) (max 8mb)