Passie & pure vakmanschap

Bouw & Kozijnen Midden-Nederland is hét bouwbedrijf in Loosdrecht en omstreken. Al jarenlang zijn wij bekend in de omgeving van Loosdrecht en hebben we vele projecten uitgevoerd. Wij werken sinds 2008 aan toffe bouwprojecten door heel de randstad.

Onze vakmensen hebben ervaring in aanbouw opbouw, renovaties en zelfs complete realisaties van woningen. Hiervoor worden de beste materialen en producten gebruikt. Ons team gaat graag aan de slag met diverse verbouwingen.

Wanneer je een aanvraag indient dan kan je een plattegrond of foto meesturen. Op deze manier kunnen wij ons werk nog beter uitvoeren. We bespreken de opdracht en je ontvangt van ons razendsnel een prijsopgave. Zodra alles besproken is gaan we direct aan de slag!

bouwbedrijf Bilthoven

Bouwbedrijf Loosdrecht – sinds 2008!

Wij bouwen met plezier!

Om perfect werk af te leveren maken wij gebruik van hoogwaardig materiaal. Op deze manier zorgen we ervoor dat het beste eindresultaat wordt gegarandeerd aan de klant. Wanneer het materiaal van goede kwaliteit is, heeft het een langere levensduur en hoef je er lange tijd niet naar om te kijken. Wij maken al ruim 10 jaar lang mensen blij en dit doen we met succes. 

Ben je nog niet overtuigd? Bekijk ons portfolio! 

Wij (ver)bouwen

niet alleen!

Enkele foto’s van onze bouwprojecten

in ons portfolio staan enkele bouwprojecten en sfeerbeelden van onze kozijnen-fabriek.

Bouwbedrijf Utrecht Toby Waardenburg

De beste aannemers

Als je op zoek bent naar een goede aannemer dan heb je aan Tobias een goede! Hij is iemand die je kan vertrouwen en weet wat hij doet tijdens zijn werk. Al jarenlang heeft hij ervaring in diverse bouwprojecten. Tobias zorgt voor de begeleiding van klanten tijdens het offertetraject en de bouw.

Tobias en zijn team zorgen altijd voor prachtige resultaten. Ben je benieuwd wat Tobias voor jou kan betekenen? Vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om jouw project te bespreken.

Stuur een bericht, vinden we leuk!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

  ONDERWERP *

  VOOR- EN ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *
  TELEFOONNUMMER *
  ADRES *
  WOONPLAATS *

  BERICHT:

  Bijlages (tekeningen of foto's) (max 8mb)