Passie & pure vakmanschap

Een bouwbedrijf in Naarden, dan zit je bij Bouw & Kozijnen Midden-Nederland goed! Wij hebben regelmatig bouwprojecten in de omgeving Naarden en hebben ervaring met diverse kleine en grote projecten.

Wij werken elke dag aan toffe bouwprojecten waarbij we gebruik maken van het beste materiaal en het beste team. Onze vakmensen helpen graag om jouw droomwoning te realiseren.

Onze professionals hebben ervaring met aanbouw, opbouw tot aan renovaties en realisaties van complete woningen. Het team komt graag bij je langs om de klus vakkundig op te nemen en te bespreken. Hierna kunnen we een prijsopgave opstellen en zorgen dat we zo snel mogelijk van start gaan. Sinds 2008 maken wij onze klanten bij en dat doen wij met succes!

bouwbedrijf bergambacht

Bouwbedrijf Naarden – No nonsens sinds 2008!

Als wij het bouwen, doen we het goed!

Ons streven is om altijd het beste resultaat te leveren. Om dit te bereiken maken wij gebruik van kwalitatief goed materiaal. Dit is van invloed op de levensduur. Je hoeft er lange tijd niet naar om te kijken en kan extra lang genieten van het eindresultaat. Al ruim 10 jaar lang zijn we met passie aan het bouwen en hopen dit voort te kunnen zetten! 

Bekijk eens ons portfolio en laat jezelf overtuigen door ons werk!

Wij (ver)bouwen

niet alleen!

Enkele foto’s van onze bouwprojecten

in ons portfolio staan enkele bouwprojecten en sfeerbeelden van onze kozijnen-fabriek.

Bouwbedrijf Utrecht Toby Waardenburg

Bouwbedrijf in Naarden sinds 2008

Een aannemer met passie en liefde voor zijn vak! Tobias Waardenburg helpt graag mensen met verbouwen, aanbouwen of andere wensen. Met Tobias zijn jarenlange ervaring kan je bouwen! Hij zorgt voor de begeleiding van onze klanten tijdens het offertetraject, maar ook tijdens de bouw. Tevens zorgt hij voor een goede overdracht. Zijn team en hij gaan altijd voor goud!

Wil jij ook graag bouwen met Tobias? Vul onderstaand formulier in zodat we snel contact met je op kunnen nemen!

Stuur een bericht, vinden we leuk!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

  ONDERWERP *

  VOOR- EN ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *
  TELEFOONNUMMER *
  ADRES *
  WOONPLAATS *

  BERICHT:

  Bijlages (tekeningen of foto's) (max 8mb)