Passie & pure vakmanschap

Zoek jij op ‘bouwbedrijf Nieuwegein’? Niet raar dat je hier terecht bent gekomen! Wij bouwen namelijk vaak in Nieuwegein en omstreken en zijn groot genoeg om meerdere projecten te draaien.

Wij werken dag in dag uit aan bouw projecten door heel de randstad. Dit doen wij met alleen het beste materiaal, de beste instelling en de leukste mensen.

Van aanbouw, opbouw tot complete woningen. het is maar net wat je nodig hebt? Wij nemen de klus vakkundig bij je op en je krijgt snel een prijsopgave. No nonsens bouwbedrijf van Nieuwegein sinds 2008. Benieuwd wat Bouw & Kozijnen voor jou kan betekenen?

Bouwbedrijf Nieuwegein

Bouwbedrijf Nieuwegein – No nonsens sinds 2008!

Als wij het bouwen, doen we het goed!

Wij werken alleen met hoogwaardig materiaal met een lange levensduur. Alleen zo kunnen wij perfect werk afleveren. Dit doen wij al ruim 10 jaar lang en met succes. Bouwbedrijf Utrecht sinds 2008.

Nog niet overtuigd? Neem een kijkje in ons portfolio.

Wij (ver)bouwen

niet alleen!

Enkele foto’s van onze bouwprojecten

in ons portfolio staan enkele bouwprojecten en sfeerbeelden van onze kozijnen-fabriek.

Bouwbedrijf Utrecht Toby Waardenburg

Bouwbedrijf sinds 2008

Aan Tobias Waardenburg heb je een goede! Met een hart van goud net en zijn eerlijkheid komt hij betrouwbaar over en dat is hij ook. Toby begeleidt onze klanten bij het offerte traject en daarna tijdens de bouw en zorgt voor een warme overdracht.

Toby heeft jaren ervaring met het begeleiden van bouwprojecten in en rondom Nieuwegein en in de stad. Samen met zijn team gaat hij elke keer weer voor goud. Net als Toby houden zijn collega’s van een fijne afwerking en dat merken onze klanten.

Wil jij ook met ons bouwen? Stuur dan onze Toby hieronder een bericht en hij zal contact met je zoeken.

Stuur een bericht, vinden we leuk!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

  ONDERWERP *

  VOOR- EN ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *
  TELEFOONNUMMER *
  ADRES *
  WOONPLAATS *

  BERICHT:

  Bijlages (tekeningen of foto's) (max 8mb)