Vakmanschap met passie!

Bouw & Kozijnen Midden Nederland is hét bouwbedrijf in omgeving Soest. Wij hebben meerdere bouwprojecten gerealiseerd in Soest en werken nog dagelijks aan toffe projecten met de allerleukste mensen!

Met passie en vakmanschap maken wij aanbouwen, renovaties en pakken we complete woningen aan. Door gebruik te maken van de beste kwaliteit materialen, zorgen we altijd voor een schitterend eindresultaat.

Je kan bij ons een aanvraag indienen voor een project. Wij adviseren dan altijd om een omschrijving of eventueel foto mee te sturen van de opdracht. Op deze manier kunnen wij ons beter voorbereiden en een betere inschatting maken van verschillende aspecten, zoals prijs, duur van het project etc. Nadat de opdracht is doorgenomen door onze professionals, ontvang je een prijsopgave en kunnen we direct starten!

bouwbedrijf de Meern

Bouwbedrijf Soest – sinds 2008!

Alleen perfect werk leveren we af!

Door gebruik te maken van hoogwaardig materiaal en de beste producten, zorgen we ervoor dat onze klanten extra lang kunnen genieten. Je hoeft namelijk een lange tijd niet om te kijken, omdat de kwaliteit een positieve invloed heeft op de levensduur van de producten. Wij werken al ruim 10 jaar lang met passie, maken mensen blij en vervullen alle wensen! 

Ben je benieuwd wat we zoal gerealiseerd hebben? Bekijk ons portfolio en laat je inspireren! 

Wij (ver)bouwen

niet alleen!

Enkele foto’s van onze bouwprojecten

in ons portfolio staan enkele bouwprojecten en sfeerbeelden van onze kozijnen-fabriek.

Bouwbedrijf Utrecht Toby Waardenburg

De juiste aannemer

Een goede aannemer die zijn werk goed doet is niet makkelijk te vinden. Tobias heeft jarenlang ervaring waar je op kan bouwen! Hij staat klaar voor al onze klanten en zorgt tevens voor de begeleiding tijdens het gehele bouwproject. Verder zorgt Tobias er ook nog voor dat er een goede overdracht plaatsvindt. Hij zorgt samen met zijn team voor een strakke afwerking van alle projecten.

Wil jij ook bouwen met Tobias of wil je hem iets vragen? Via onderstaand formulier kan je kijken wat hij voor jou kan betekenen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Stuur een bericht, vinden we leuk!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

  ONDERWERP *

  VOOR- EN ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *
  TELEFOONNUMMER *
  ADRES *
  WOONPLAATS *

  BERICHT:

  Bijlages (tekeningen of foto's) (max 8mb)