Passie & pure vakmanschap

We werken bij Bouw & Kozijnen Midden-Nederland aan gave bouwprojecten in Weesp en omstreken. We zetten het beste team in en gebruiken alleen de beste materialen. Zo bereiken we het beste eindresultaat! Wij staan altijd voor je klaar, wat je vraag ook is. Aanbouwen, renovaties en complete realisaties van woningen zijn voorbeelden van waar wij ons dagelijks mee bezig houden. Wanneer jij je aanvraag hebt ingediend, bekijken wij het project en sturen we je een prijsopgave. Al sinds 2008 zijn wij hét bouwbedrijf van Weesp. Hoe kunnen we jou van dienst zijn?

bouwbedrijf de bilt

Bouwbedrijf Weesp – sinds 2008!

Als wij het bouwen, doen we het goed!

Het is ons doel om altijd topresultaat bij onze klanten te leveren. We maken daarom uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardig materieel. Dit heeft namelijk ook invloed op de levensduur van de producten. Wanneer producten langer mee gaan, kun jij extra lang genieten van het eindresultaat, wel zo fijn. We willen met ons werk graag mensen blij maken. Dit doen we inmiddels al meer dan 10 jaar en hopen het nog jarenlang te mogen doen!

Ben je benieuwd naar ons werk? Bekijk dan eens ons portfolio!

Wij (ver)bouwen

niet alleen!

Enkele foto’s van onze bouwprojecten

in ons portfolio staan enkele bouwprojecten en sfeerbeelden van onze kozijnen-fabriek.

Tobias Waardenburg

Onze aannemer

Wij begrijpen als geen ander dat je een aannemer wilt die je kunt vertrouwen. Bij Bouw & Kozijnen Midden-Nederland ben je aan het juiste adres! Wij hebben namelijk onze enige echte Tobias die zijn werk met liefde en passie uitvoert. Tobias en zijn team leveren professioneel werk. Daarnaast begeleidt hij klanten tijdens het offertetraject en de bouw. Hij zorgt er bovendien ook voor dat er een warme overdracht plaatsvindt.

Wil jij ook graag een project starten? Stuur ons een bericht via onderstaand formulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Stuur een bericht, vinden we leuk!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

  ONDERWERP *

  VOOR- EN ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *
  TELEFOONNUMMER *
  ADRES *
  WOONPLAATS *

  BERICHT:

  Bijlages (tekeningen of foto's) (max 8mb)