Passie & pure vakmanschap

Ben jij op zoek naar een bouwbedrijf in Woerden? Bij Bouw & Kozijnen Midden-Nederland ben je aan het juiste adres! Elke dag opnieuw werken we met ons team aan de tofste bouwprojecten. Hiervoor gebruiken we alleen het beste materiaal, een professionele instelling en – kan ook niet anders – de allerleukste mensen.

Wat voor opdracht je ook hebt, ons team staat voor jou klaar. Van aanbouw en opbouw tot renovaties en zelfs de realisatie van complete woningen, geen vraag is ons te gek. Wij nemen het project vakkundig op en sturen je snel een prijsopgave. We zijn dan ook niet voor niets hét no nonsens bouwbedrijf van Woerden sinds 2008. Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

bouwbedrijf woerden

Bouwbedrijf in Woerden – No nonsens sinds 2008!

Als wij het bouwen, doen we het goed!

Elk project opnieuw willen we een topproduct afleveren. Dat zit nu eenmaal in ons bloed. Daarom werken wij alleen met de allerbeste materialen. De kwaliteit heeft immers invloed op de levensduur. Zo kun je extra lang genieten van het eindresultaat. Inmiddels maken we met ons werk al meer dan 10 jaar mensen blij en met succes. 

Nog niet overtuigd? Ons portfolio trekt je vast en zeker over de streep! 

Wij (ver)bouwen

niet alleen!

Enkele foto’s van onze bouwprojecten

in ons portfolio staan enkele bouwprojecten en sfeerbeelden van onze kozijnen-fabriek.

Tobias Waardenburg

Bouwbedrijf sinds 2008

Zoek je een aannemer met liefde en passie voor het vak? Bij Tobias Waardenburg zit je goed! Met zijn hart van goud en onvervalste eerlijkheid, is hij zo betrouwbaar als wat en kun je echt op hem bouwen. Hij begeleidt onze klanten tijdens het offertetraject en ook tijdens de bouw. Hierbij zorgt hij altijd voor een warme overdracht.

Zie jij het ook wel zitten om met ons te bouwen? Stuur Tobias een bericht door onderstaand formulier in te vullen en hij neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Stuur een bericht, vinden we leuk!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

  ONDERWERP *

  VOOR- EN ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *
  TELEFOONNUMMER *
  ADRES *
  WOONPLAATS *

  BERICHT:

  Bijlages (tekeningen of foto's) (max 8mb)