Passie & pure vakmanschap

Ben jij op zoek naar een bouwbedrijf in regio Zeist? Logisch natuurlijk dat je bij Bouw & Kozijnen Midden-Nederland bent uitgekomen! Wij zijn regelmatig te vinden in Zeist en zijn groot genoeg om meerdere bouwprojecten op te pakken.

Als bouwbedrijf boffen we enorm. Elke dag opnieuw werken we aan de tofste projecten met ons team. Hiervoor gebruiken we alleen het beste materiaal, onze enthousiaste instelling en – hoe kan het ook anders – de leukste mensen.

Wat je opdracht ook is, geen vraag is ons te gek. Van aanbouw en opbouw tot renovaties en realisaties van complete woningen; ons team staat altijd voor je klaar. Wij komen de klus vakkundig bij je opnemen en je krijg zo snel mogelijk een prijsopgave. We zijn immers niet voor niets hét no nonsens bouwbedrijf van Zeist sinds 2008. Waar kunnen we jou mee helpen?

bouwbedrijf Zeist

Bouwbedrijf Zeist – No nonsens sinds 2008!

Als wij het bouwen, doen we het goed!

Wij willen altijd en bij elke klant alleen een topproduct afleveren. Daarom werken wij uitsluitend met kwalitatief goed materiaal. De kwaliteit heeft namelijk invloed op de levensduur. Zo kun je extra lang genieten van het eindresultaat! Wel zo fijn natuurlijk. Mensen blij maken doen we inmiddels al meer dan 10 jaar lang én met succes. 

Meer overtuiging nodig? Neem een kijkje in ons portfolio.

Wij (ver)bouwen

niet alleen!

Enkele foto’s van onze bouwprojecten

in ons portfolio staan enkele bouwprojecten en sfeerbeelden van onze kozijnen-fabriek.

Bouwbedrijf Utrecht Toby Waardenburg

Bouwbedrijf in Zeist sinds 2008

Zoek jij een aannemer met passie en liefde voor het vak? Aan Tobias Waardenburg heb je een goede! Met zijn hart van goud en onvervalste eerlijkheid is hij zo betrouwbaar als wat. Hij begeleidt jou als klant niet alleen tijdens het offertetraject, maar ook tijdens de bouw. Bovendien zorgt hij altijd voor een warme overdracht.

Inmiddels heeft onze Tobias al jarenlang ervaring in het begeleiden van bouwprojecten, zowel in Zeist als in de hele regio. Samen met zijn team gaat hij elke keer weer voor goud en dat merken onze klanten.

Zie jij het wel zitten om met ons te bouwen? Vul onderstaand formulier in en Tobias neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Stuur een bericht, vinden we leuk!

Wij proberen berichten dezelfde dag te beantwoorden

  ONDERWERP *

  VOOR- EN ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *
  TELEFOONNUMMER *
  ADRES *
  WOONPLAATS *

  BERICHT:

  Bijlages (tekeningen of foto's) (max 8mb)