Wij bouwen door tijdens Corona

Het zijn roerige tijden, ook in de bouw

Mocht u twijfel hebben om toch te starten met een bouwproject dan kunnen wij deze twijfel wellicht voor je wegnemen. Wij bouwen namelijk wel gewoon door tijdens de crisis. Het is namelijk prima te doen 1,5 meter afstand. Als een werknemer verkouden is, dan blijft deze thuis

Zo kunnen onze opdrachtgevers gewoon koken, douchen en met plezier wonen. Wij kunnen nieuwe opdrachten snel opnemen en offreren. Daarnaast kunnen wij snel beginnen! Dus voor de mensen die het wel aandurven wij staan klaar om te vlammen.

Ook in tijden van crisis gaan sommige zaken gewoon door. Bouw & Kozijnen zal tijdens de intelligente lockdown de deuren van de fabriek open houden en waar nodig maatregelen treffen. De huidige bouwprojecten gaan gewoon door net als nieuwe projecten.

Wij bouwen door tijdens Corona

Wij houden rekening met de 1,5 meter

Het was geen optie om onze projecten tijdens de uitbraak van corona stop te zetten. Verschillende opdrachtgevers zaten op dat moment zonder keuken, badkamer of kozijnen. Voor ons en onze klanten waren wij genoodzaakt enkele maatregelen te treffen tijdens de bouw en het vervaardigen van kozijnen.

  • Wij houden genoeg afstand richting onze opdrachtgevers
  • Wij houden onderling 1,5 meter afstand
  • Wij desinfecteren tijdens het werk onze handen
  • Waar de ruimte krap is werken wij met minder mensen

Tobias Waardenburg & Danny Vulco

Bekijk onze projecten

Heb jij een bouwproject of ben je op zoek naar kwaliteit kozijnen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *